Pozor: poštovní adresa pro reklamace je odlišná od sídla společnosti!! Pro korespondenci a zasílání vráceného zboží používejte adresu v kontaktech a to: Ivana Lukavská, Střelecká 574, Hradec Králové, PSČ: 500 02

Figurky Little pet shop – zvířátka, která nadchnou všechny hravé děti

Všechny děti si rády hrají. Hraček je na trhu tolik, že někdy ani děti samy nevědí, které si vybrat. Většinou ale sahají po figurkách, které už odněkud znají – z pohádek nebo televizních pořadů pro děti. Po uvedení seriálu o kouzelném obchodu se zvířátky se na světlo světa podívaly malé figurky zvířátek, které děti doslova zbožňují. Mají je už i ty vaše?

306_littlest-pet-shop-kitty-heart-5-cm-lps-0151

Pohádkový příběh

Littlest pet shop je animovaná pohádka pro malé děti, ve kterém pracuje malá dívenka a najednou zjistí, že se zvířaty umí mluvit. Obchod začne mít problémy, a aby nezanikl, rozhodne se malá Blythe všechny zachránit tím, že začne navrhovat doplňky a oblečky pro zvířátka. Jednoduchý příběh, který děti uchvátil, je klasickým příběhem s dobrým koncem, který každá pohádka musí mít. Každé dítě miluje i zvířátka a tak, když na trh začaly proudit první malé figurky z tohoto seriálu, všechny holčičky je chtěli mít a hrát si s nimi.

312-3_lps

Roztomilí malí neposedové

Figurky zvířátek s velkýma očima jsou roztomilé a děti si s nimi mohou užít spoustu zábavy. Zvířátka jsou různě barevná, zdobená srdíčky, květinkami i flitry a vyrobená přesně tak, jak se to dětem líbí. Kromě toho si ke zvířátkům můžete dokoupit i příslušenství a vytvořit si tak svoje vlastní zvířecí království. Děti se u toho pobaví a také si vyzkouší, jaké to je se o zvířátka starat. Nikdy to neskončí jen u jedné postavičky. Cílem je vytvořit si svou vlastní sbírku a postaviček zvířátek nasbírat co nejvíce.

318-1_lps

Pro všechny děti

Figurky se určitě více budou líbit děvčatům než chlapcům, a ne jenom těm malým. Figurky jsou určeny pro děti od 4 let, hrát si s nimi ale budou i děti větší. Líbit se budou zkrátka úplně všem. Děti mohou s kamarády figurky společně sbírat nebo si je navzájem půjčovat a měnit mezi sebou. Vždy se s nimi ale určitě zabaví a užijí si spousty legrace. Zvířátka ze speciálních edicí navíc hezky voní – některá z nich zase mohou děti dokonce i česat. Pohádkový příběh tak může ožít i u vás doma.

Udělejte i vy svým dětem radost a pořiďte jim krásnou figurku Little pet shop.

321_littlest-pet-shop-kitty-kvetinkova-tvar-5-cm-lps-1962